Wednesday, March 24, 2010

FACEBOOK


facebook yg sengalll


tolong! facebook zul kene disable, dah a bnyak kwn2 lama, gambar2 lama2 yg besh2,tensenye! seperti yg kmu tgok kt page sy badge facebook dah tkda!

masa suruh kawan2 search abg zec, nama profile sy, dah xada, gambar zul yg di tag bersama2 pun dah jadi hitam, means abg zec dah tk wujud! aaaa cmne nk contact or nk tau perkembangan kwn2 sy!dah aaa lebam gile nak carik@add dieorg satu2, dah aaa kwn2 dah dkat 700org, bnyak 2 kalau kumpul2 duit sorg singgit bole repare moto honda bulat yg tersadai ni haaa

kisahnye bermula pada ari senin ari 2 saja aa gatal2 tukar tarikh lahir and nk married ngn man comel pas tu die suruh masuk pasword ape tah, lyn je aaa pas tu tgok2 dah disabled :'(

maybe sme ni ada hikmahnye kottt, mungkin suruh zul blajar, wt assg ke.... hahaha tp rajin kee zul yg pemalas nk mampos nih, tp kene berubah weh dah aa final kurang sebulan! aaa kne study nih! pas dinner yg tk abis2 meeting kot, k ah kwn2 slmt berstudy(ckp kat diri sendiri sebenarnye)

3 comments:

mE aZieRa said...
This comment has been removed by the author.
abg z said...

hehe tgh sabar a ni wk 2 ah gatal sgt tangan ni, nk tgu kmu wt a bru sy wt, t leh add kmu, hehe tk worry pn cme sdih cikit je

nur alia syahida said...

anda penerima beautiful award. do visit my blog www.nuraliasyahida.blogspot.com..

Post a Comment