Monday, November 23, 2009

kenangan!

video


haha gelongsor rmi2 nih msa kt sg gabai haha best gile! lyn~

Friday, November 20, 2009

lebam~~~


nih ah die bkl umh sy~ ;)


huhuhu spanjang mggu nih bermula lah pencarian umh sewa 2 tingkat, kita org nk crik umh sewa 2 tingkat, cz mcm2 hal lah,
1. moto ilang
2. umh kt komersial ni sempit
3. org dh ckp
4. ingin kan kehidupan selesa(org kAy0)huhuhu
5. keselamatan

susah gile nk crik umah kt sh alam nih, hot stuff mmg untung ah sapa ada umh sewa kt sh alam nih lebam gile, abis satu sh alam ktaorg carik, tk jmp langsung! susah gile smue yg ada nk jual la, tkpn sewa umh 1500 keats,kepala dh kusut sgt2, ade mmbe asik pnya, push2 je kdg2 smp peninn kepala otak, pg mgadap nr, makcik nr pn dh bosan ngn ktaorg hari2 pg tnya die ada umh kosong tk siap suruh die kolkn owner g,haha

akhirnya ktaorg dpt umh kt u12 agak jauh la, tp laynnn je ah nk wt cmne kn2? bile pkir friendship 2 g pnting dari segala2nya lyn je ah!!!

Saturday, November 14, 2009

wow! merdeka!


merdeka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


today is merdeka day, free from any note, study, text book, tension, hahaha no more xm tension happyyyy heee kita enjoYYYYYYYY

hahaha to many planning after the exam week, haaa first, enjoyyyyy karok, mandi, jln smpi lebam! after that i have to stay at sh alam to find another rent house anyone? have house to rent? or people want to rent with us, contact me, we need a few people to join our newhouse

we prefer 2 story terrace house, haha upgrade sket from currently home, at pusat comersial, but im want to say sory with my friend who not longer join new house, i, my friends is always do wrong thing because as human being we will always do the wrong thing, we not perfect as our creator, so forgive me and my friend, rasullulah that as massager from the god,forgive their umat, why not us as follower, why not we folow what the rasullulah do,that's will make us better and we will get reward in the world and hereafter. amin

huhuhu at eid of aidiladha zul zlone, haha don't know where to celebrate the eid n about my parent, they already at macca, but recently they call zul, but zul in the middle of exam so zul pick up the phone, but not answer because afraid of the lecturer,take action against zul, zul miss them so much!!! sighhh he zul pray for thir safety n may they get haji yg mabrur insyaallah!

huhu kpd kwn2 selamat bercuti, jga diri elok2 bwk kete elok2, jgn bwk kete smbil melekat, t excident hahaha k byeee jmp g!!!

Sunday, November 8, 2009

help me~~~

paper MR terlalu teruk, suck gile, xm paling teruk stakat nih, tkboley belah, lain study lain yg masuk, even past year tkpnh kuar mcm paper sem nih, masa xm 2 bukak2 paper, kite org tersenyum riang sambil memandang antara satu sama lain, haha sampai budak dekan pn termenung, susah gile, dah a carry mark dpt 25 je dari 50, so mintak2 a fail daripaDA lyn c tk best, pas nih nk wt tul2 ah! TOBAT!!! Marketing research= MAMPOS REPEAT

life zul mcm biasa, but lately slu kuar(Huh tk sedar diri time xm) slu kuar teman budak2 ni, heee happy sgt2 cz lihat kwn2 happy ngn psangan masing2,smp melekat huhuhu ilang sume prob masa kuar 2,lyn tpt2 best, mcm2 tempat ah,feeling udara, view, tapi bile balik msa 2 la kelangkabut nak study, tp tk study gak, lyn fb, mcm2 ah! BILE ah nk insaf nih!!!

tp ade a sorg kwn zul nih, smp skang tk bertegur sapa, cz maybe salah phm antara kita org, zul tktau g nk wt mcm mne utk repair hbgn kitaorg, die pn pnh ckp something kt seseorg smp seseorg yg rapat ngn zul, sakit hati n merajuk, tp zul tkda lak nk marah kt die n smp tk bertegur sapa,nk mengamuk tktentu pasal zul bkn org yg jual kwn sesukahati, n sbnrnya zul akan jaga kwn itu sebaik mungkin, n zul tkkn wt pe yg zul tksuka org lain wt kt zul,satu hari nanti kebenaran itu akan sentiasa menang!!!

bye doakn zul utk xm yg seterusnya!!! kwn!! n gud luck!!!