Monday, April 19, 2010

tired of everything!!!


cute tak keychain nih, actually she the one who give tis keychain to me



tired of study~ dah bape lama blaja nih, dari sekolah, diploma, degree, pas 2 malas gile.... aaaaarghhhh huhuhu kene smangat nih, nak naikkan pointer, dh takat idong ah pointer nih, hyss

tired of love~ huhuhu tired sgt2 bile pkr pasal luv nih, me just human being,when u see somecouple together, rasa teringin sgt2 nk jd mcm dieorg, want to be luv, luv someone, and someone come to your life with everything your heart want from the gurl, she very2 cute, keep make me happy,make me smile like never before,laugh together, accompanyinnn me,give advice, she's very2 honest,comel sgt2 baik hati,she kejutkn saya subuh,she have a good religion basic, very2 matured basically, she also give me gift to me,actually the first ever girl give me gift, she's perfect and we luv each other. i feel perfect when with her,and zul not have another girl except her

the problem is, she someone gf, and zul rasa bersalah sgt2 coz someday someone will get hurt,zul try to away from this relationship and be alone but she say's fight what zul want and zul deserve it,and pray to ALLAH,many times but layakkah zul dicintai?:'( as my prayer before,

Ya - Rabbul Ariffin

Seandainya kau telah taqdirkan dia milikku
tercipta buatku
dekatkanlah hatiku dengan hatinya.
Tetapkanlah kemesraan antara kami,
agar kebahagiaan ini kekal abadi.

Ya Rabbul Fatihin
seandainya dia telah Kau taqdirkan bukan milikku
bawalah dia jauh dari pandanganku
luput dari ingatanku
dan peliharakanlah aku dari kecewa.

zul rasa makin hari makin rapat ngn die and not like when zul pray to another girl, usually that girl away from zul immidiately. huhuhu my felow friends, that is power of doa, ;)

But,when she with her bf zul feel sad, and feel somethinn not right, betul ke pe yg zul rasa nih? but i will try my best, for this relationship, sy sgt2 kurang berkeyakinan pada diri sendiri,saya akan berusaha bersungguh2 untuk persahabatan kita zul will fight what zul realy2 want, and pray for it And seterusnya biarlah masa dan jodoh yg menentukan biarlah ALLAH menentukan yang terbaik untuk saya dan kamu. we n not know what happen tommorow,zul will pray for your health, safety, happiness and the best for kamu. the most important things, i want to see kebahagiaan kamu,your happiness is my happiness too

someday the time will come and when maybe zul tidak diperlukan lg bg tau zul tau? supaya zul boleh doakn kmu. n zul tkde aa ckp sorg2 lg, zul pnt sgt2 ckp sorg2, sorg2, sedih sorg2, pliss

terimakasih kerana sudi singgah dihati saya, happy sgt2 ngn kamu,terima kasih


MENCINTAI TIDAK SEMESTINYA MEMILIKI ;)

10 comments:

nur alia syahida said...

jiwangNESS! hahaha

abg z said...

haha skalik skala

farah diyana zahid said...

abg zec..if she meant to be with u, insya Allah, she will be with u...jodoh pertemuan ditangan tuhan.kalo kite syg kan dye, kite kena doakan kebahagiaan dye..sebab, kebahagiann dye, kebahagiaan kite jugak...remember this...:)

abg z said...

hee tau, sy sntiasa doakn die, nk tgok die bahagia, happy, happy sgt2 klo tgok die happy, insya allah ;) doakn abg z tau huhu time kasih

farah diyana zahid said...

of course saye akan doakan abg z..hehe..! go for it ok abg z!! chayok2..:)

abg z said...

hehe time kasih coz sdi doakn sy, tk care, gud luck xm ;)

farah diyana zahid said...

welcome..abg z pon doakan la saye supaya berjumpe dengan org yg lebih baik...:) gud luck exam juga..:)

abg z said...

insyaallah, satu hari t awk akan jmp yg baik utk kamu pnye, gud luck ;)

farah diyana zahid said...

thanks abg z..really appreciate it..:)

abg z said...

sme2, welcome ;)

Post a Comment