Sunday, November 8, 2009

help me~~~

paper MR terlalu teruk, suck gile, xm paling teruk stakat nih, tkboley belah, lain study lain yg masuk, even past year tkpnh kuar mcm paper sem nih, masa xm 2 bukak2 paper, kite org tersenyum riang sambil memandang antara satu sama lain, haha sampai budak dekan pn termenung, susah gile, dah a carry mark dpt 25 je dari 50, so mintak2 a fail daripaDA lyn c tk best, pas nih nk wt tul2 ah! TOBAT!!! Marketing research= MAMPOS REPEAT

life zul mcm biasa, but lately slu kuar(Huh tk sedar diri time xm) slu kuar teman budak2 ni, heee happy sgt2 cz lihat kwn2 happy ngn psangan masing2,smp melekat huhuhu ilang sume prob masa kuar 2,lyn tpt2 best, mcm2 tempat ah,feeling udara, view, tapi bile balik msa 2 la kelangkabut nak study, tp tk study gak, lyn fb, mcm2 ah! BILE ah nk insaf nih!!!

tp ade a sorg kwn zul nih, smp skang tk bertegur sapa, cz maybe salah phm antara kita org, zul tktau g nk wt mcm mne utk repair hbgn kitaorg, die pn pnh ckp something kt seseorg smp seseorg yg rapat ngn zul, sakit hati n merajuk, tp zul tkda lak nk marah kt die n smp tk bertegur sapa,nk mengamuk tktentu pasal zul bkn org yg jual kwn sesukahati, n sbnrnya zul akan jaga kwn itu sebaik mungkin, n zul tkkn wt pe yg zul tksuka org lain wt kt zul,satu hari nanti kebenaran itu akan sentiasa menang!!!

bye doakn zul utk xm yg seterusnya!!! kwn!! n gud luck!!!

2 comments:

Ct J said...

sape kwn ko yg dh x rapat tu? budak kelas ker?

abg z said...

no komen

Post a Comment