Friday, November 20, 2009

lebam~~~


nih ah die bkl umh sy~ ;)


huhuhu spanjang mggu nih bermula lah pencarian umh sewa 2 tingkat, kita org nk crik umh sewa 2 tingkat, cz mcm2 hal lah,
1. moto ilang
2. umh kt komersial ni sempit
3. org dh ckp
4. ingin kan kehidupan selesa(org kAy0)huhuhu
5. keselamatan

susah gile nk crik umah kt sh alam nih, hot stuff mmg untung ah sapa ada umh sewa kt sh alam nih lebam gile, abis satu sh alam ktaorg carik, tk jmp langsung! susah gile smue yg ada nk jual la, tkpn sewa umh 1500 keats,kepala dh kusut sgt2, ade mmbe asik pnya, push2 je kdg2 smp peninn kepala otak, pg mgadap nr, makcik nr pn dh bosan ngn ktaorg hari2 pg tnya die ada umh kosong tk siap suruh die kolkn owner g,haha

akhirnya ktaorg dpt umh kt u12 agak jauh la, tp laynnn je ah nk wt cmne kn2? bile pkir friendship 2 g pnting dari segala2nya lyn je ah!!!

2 comments:

Ct J said...

umah kat u12 ker? nape apai ate kat ngan hakim?

abg z said...

masa 2 mmg nk umh kt u12 tapi kecik sgt, 2 yg pilih umh kt hakim

Post a Comment