Thursday, July 15, 2010

ha, cara-cara menghapuskan pasangan yg curang

ha  nih adalah antara cara2 menghapuskan pasangan kita yg curang, klau dah berserabut sgt2 tgok, asik gadoh je, penin je kepala, dah tkleh diselamatkan lg, ataupun untuk mengambil harta pasangan yg berbilion2 haha silakan menggunakan cara-cara dibawah yea?klo najibuyasaribuu pakai bom c4 pe yg kita rakyat marhaen nih bole buat hahaha
p/s penulis tidak bertanggungjawab diatas kerosakan yang berlaku dan cara2 nih amat merbahaya utkgunakan, ;)
ni hair dryer diadjust jadi pistol, bila tekan picu, bang!!! compom pecah otak
ni pulak senapang patah balik, sesuai utk pasangan yang suka memburu, menjadi askar, bila tekan picu, bang!!! peluru u turn terus tembak mata hahahahaha

haha ni pulak mcm smart bomb, bila bukak pintu tertarik picu and kebabom! haa tapi mesti pastikan target yg sebenar membuka pintu, bayangkan anak awk lak yang bukak, haaa tk ke nyaya tu


haha ni pulak sesuai utk orang kayo, ha upah je pembunuh upahan 2 nk lg best buat mcm mamat nih kene, baru a best! cian mamat nih, dah tk lama dah idop
nih pulak taruk racun ke santau ke kedalam makanan kegemaran pasangan kita hahaha kompom kiok


haha cara nih lg sadis haaa klo pasangan anda asik melabur dan menggunakan benda nih, hee kesakitanya tidak terperi hahaha

nih pulak klo pasangan kita suka berkebon kompom clean hehehe gali2 ada bom lak, cakap la perang dunia ke 2 punya bom hahaha

nih lak klo pasangan kita suka membaca ke, tgok tv ke, haaa skali tarik ngn dia-dia skali padam

nih pulak klo pasangan kita ska askrim base on pisau haa baru a ganas

nih pulak paling best klo pasangan kita ska rokok, bagi je sebijik rokok cmnih, ha bila bakar je rokok 2 peluru tu straite pg otak hahaha



ha benda-benda nih bole hapuskan terus pasangan kita hahahaha, benda mcm nih jgn a buat klo tk syg pon, benda kita kene amalkan konsep 4B Benda Bole Bawak Bincang..... insya allah problem tu leh hilang sekelip mata ;)


2 comments:

Sarah Nivea said...

amboihhh...

ganasnyer...
kot yer pun bengang ngan pasangan yg curang takkanlah smpai nak wat mcm dalam gambar tu...

huhuhu :P

abg z said...

hehe biasa la msti ganas bru bestt, haha tkada lah cme amalkan konsep 4B hehe kompom ok pnya huhuhu

Post a Comment