Friday, May 7, 2010

exam n girl friends

my black friend from djibouti, post this on facebook

Exams are like GIRL FRIENDS;
1,Too Many Questions.
2,Difficult to Understand.
3,More Explanation is Needed.
4,Result is always FAIL!....... hehe

hehehe is it true right ;) anyway gudluck and all the best to all felow friends take last paper at 8 and 9, after this we can holiday!!!

10 comments:

farah diyana zahid said...

ehem2...men pon hard to understanding...men plak ade high level of ego and jealosy..;)

abg z said...

huhu sme kn? ada je yg understanding.. yg ok, depend gak kt org 2 cmne ;)

farah diyana zahid said...

now a days its hard to find la abg z...haishh...;)

shhhh... said...

kalo d fikirkan balik...exam pon susah...ble dah jwb..tetibe slah...xsame ngn pe yang soalan nak...nak wat camne...berserah je la....
exam..boyfren...gurlfren...adalah 3 perkare yg berbeze...persamaannye adalah...komitmen, usaha...doa...tawakal...redha ngn RESULT yang Tuhan bg....

shhhh... said...
This comment has been removed by the author.
abg z said...

insya allah sy akan redha, sy tahu kdg2 semuanya telah ditakdirkan,kita hamba hanya merancang wk, berusaha sedaya upaya kita, tapi tuhan menentukan segala2nya,mungkin lect kita tergerak hati tolong kita,n dapat markah disebabkan goreng kt paper tu ada kna mengena ke dengan isi yg diperlukan ke, dan saya tahu, semuanya ada hikmah disebalik apa yg terjadi, allah maha mengetahui,die tidak akan menjadikan sesuatu itu sia2 gud luck gak kt awk ;)

shhhh... said...

tanx....bile kite susah...ingt lah DIA...DIA xkan biarkan hambenye dalam kesusahan
do all your best!!
sy tau kamu leh...

abg z said...

sme2, insya allah, cme bru2 ni sy kehilangan, seseorg yg boleh membimbing sy,beri nasihat kt sy, ye sy tahu,tapi selepas sy knl seseorg sy rasa semakin dekat dngan DIA, sy selalu mengadu kpd DIA,berdoa untuk seseorg,sy rasa kuat ;)

shhhh... said...

ha..btl x pe sy penah bgtau kamu...
1 hari nanti kamu akn jpe seseorang yang lebih baik...bile kite hilang sesuatu bermakne DIA nak bg yang lebih baik dari sebelumnye...tol x??kamu x kehilangan pon tau...ingt tu....(dgn muke grg!)

abg z said...

em tktahu aa wk,btul pe yg wak bg tau,dgn berdoa kpdNYA rasa happy, rasa kekuatan dtg, rasa tenang sgt2, cme DIA sahaja yg tahu pe yg akan terjadi nanti dan DIA adalah perancang dan pengatur yang terbaik untuk hamba2NYA, ha? tk ilang ye? alhamdulilah ;)

Post a Comment