Thursday, May 13, 2010

selamat tinggal.... kamu.....



SELAMAT TINGGAL.... kamu......

huhuhuhu

hee sebenarnya seseorang yg menemani zul,seseorang yang membuat zul happy selama ini,seseorang yg menghapuskan kesedihan,comel,seorang yang matang,yg memberi nasihat dan dorongan selama ini telah pergi meninggalkan zul,at her own will, its because she don't want our relationship goinn further and will hurt her boyfriends,

apa yang buat zul jatuh cinta kat die sebab zul rasa perfect bila die disamping zul,die mempunyai all my heart want from from girl,die seorang yang cantik, zul dapat merasai keikhlasan die, take care kat zul, selalu nasihat zul, selalu menemani zul, selalu bagi semangat dan dorongan kat zul, memahami zul, sudi berkawan ngn zul walaupun zul rasa zul ni mcm tklayak je kwn ngn dia,she always keep make me happy,make me smile like never before,laugh together,give advice, she's very2 honest,she kejutkn saya subuh,she have a good religion basic, very2 matured basically, and banyak benda kita orang sama contohnya, tak suka bawang, tk suka buat orang tunggu, suka msak and happy tgok org happy makan masakan kita, mencintaiNYA, suka kta perniagaan, and salah satu impian zul nk ada bisnes sendiri.she the one who can make me happy, make me more closer to Allah, n banyak lg kalau nk cita dlm blog nih,

zul rasa sorang2 selama nih kerana zul rasa takda sesiapa, sbb zul nih seorang yang sangat2 fobia, parent zul,zul sayang sgt2 kat dieorang tapi zul selalu gaduh ngn ayah .tapi dengan mak ada la ego anak lelaki, malu nk cita kisah cinta, n kawan2 lak zul dah fobia nk percaya dieorang coz masa diploma dulu zul pernah cerita tentang x zul,dieorang memperlekehkan zul, menghina zul and sampai satu tahap zul ilang keyakinan kat diri sendiri and make the problem become worst gila2 sampai zul dh tknak percaya kat org sgt2,sakit sangat2 masa tu and only god knows the pain i have to face.g pn zul dah biasa sorang2,

zul actually very proud and respect to the decision she made, because zul before this have girlfriend tapi she have another man and zul mintak clash ngn gf but, she dont want to let zul away, tapi die still tknak lepaskan zul,tapi, die selalu keluar dgn bf die dan zul tetap jaga hubungan kami,and nobody beside me at that time and it sakit sgt2...and bf gf zul sampai msg2, call, n bg msg kt myspace suruh saya tinggalkan gf sy and sampai satu level sampai maki2 zul.. sakit sgt2, till one day, buntu sgt2 zul berdoa.. esoknya die terus ckp ngn kwn die suruh cakap kat zul die nk tgllkan zul.tapi zul cuba call die tp die tetap tknak angkat hp dan biarkan zul sorg2, sedih sgt2 masa tu. tuhan sahaja yg tau. so zul sangat2 tahu kesakitanya apabila ada orang ketiga and when someone take your gf like happen to me twice.zul pun rasa bersalah sgt2 kt boyfriends die.kawan2 kalau kamu tkmau org buat kat kita, jangan lah kita buat kat orang, Allah akan balas kat dunia lg apatah lagi kat akhirat.

zul feelinn very2 sad because she's the one who wipe away my sadness,my pain and she the one accompanyinn me before,we msg, call, meet her, and she make me happy all the time,zul rasa tk lengkap je hidup zul kalau tak buat tu semua, till zul punya classmate perasan and tnya kat zul, ceria je and skang kawan zul ckp nmpak zul mcm tgh bersedih, termenung sorang2.zul rasa tk pnh jmp perempuan yg ikhlas n honest mcm die, zul don't have anyone kecuali die,n bila die nasihat kan zul, zul rasa happy sangat2 ada org sudi nasihat kan zul, care kat zul and bila die nasihat, penuh dengan hikmah,tiada lg someone to smile,gelak sama2 tapi semuanya tinggal kenangn je..kenangan bersama kamu buat saya kuat. terima kasih...

tapi zul rasa happy sgt2 and zul nak tengok sgt2 die bahagia, n dia pernah ckap die bahagia sangat ngan boyfriends die, zul rasa happy sangat kalau tgok senyuman die, bila die gelak, inside me feeling something u can't describe, and kawan2 kalau kamu menyanyangi seseorang, kawan2 msti ikhlas and msti nk tgok dieorg happy je kn? heee tu lah yang zul rasa.. kamu.. happy2 selalu tau? kalau tk zul lagi sedih tgok kmu sedih.. sy lg bahagia tgok kamu bahagia,

kamu, TERIMA KASIH sgt2 sudi mngajar saya erti bahagia,mangajar saya keikhlasan,erti kasih sayang,feeling someone to take care about me, nasihat2 yang berguna buat saya menghadapi kehidupan ini,memberi semangat kat saya supaya tidak berputus asa.memberi semangat dan dorongan kat zul, zul kan selalu, sentiasa mendoakan kamu, and doa2 zul untuk kamu kepadaNYA kah buat zul rasa puas, rasa happy sangat2 zul dapat merasakan kenikmatan dalam berdoa,bila mengadu kepadanya, zul rasa kuat sgt2 n rasa dekat sangat2 kpd NYA bila berharap dan berdoa kepadaNYA

kamu... selamat tinggal,kamu.. jgn renyah2, kamu kalau sjuk pakai sweater ke pe ke, t sjuk, akit kaki, kamu... jga diri elok-elok, kamu... tuam yer kalau sakit?jgn lupa minum 100+ klau sakit, kamu... jgn lupa pakai talipinggang keledar kalau naik kereta? jgn kene hujan, t sakit kepala t,:'(.kamu jangan degil2 yer? kan kamu dah promise? kalau untuk kebaikan apa slhnya kita berubah kan? ;) ambik kebaikan dari nasihat2 zul ;)

zul kat sini akan memperbaiki diri zul supaya menjadi perfect untuk kamu,jikalau kita ditakdirkan bersama, zul akan berusaha untuk menggemukkan badan,hensem kan g diri zul,blajar dan berusaha untuk mempunyai kerjaya yang hebat dan melengkapi diri zul untuk membahagiakan kamu. n kalau boyfriend kamu tak jaga kamu betul2,wt kamu sedih, manyakiti hati kamu, kembalilah kepada zul, and zul janji akan menyayangi kamu,setia kpd kamu, akan menjaga kamu selagi zul bernafas, selagi tuhan masih mengizin kan, zul nk jaga kamu selalu... and we all do not know what happen in future, jodoh, ajal, maut ditangan tuhan, tapi at least zul ada target dan hati zul susah sangat untuk berubah ;) and zul akan berusaha bersungguh2 untuk kamu happy.zul akan tunggu kamu,sampai satu hari nanti sampai ditakdirkan hati zul berubah. tapi hanya ALLAH sahaja yang mengetahui segala2nya, DIA pengatur dan pencipta yang hebat,DIA tahu apa yang terbaik untuk kita,


KAMU KEMBALI KT SAYA YE KALAU BOYFRIEND KAMU WT KAMU SEDIH? SAYA SENTIASA TGU KAMU... SELAMAT TINGGAL KAMU.... TERIMAKASIH KERANA SUDI SINGGAH DIHATI INI DAN TERIMA KASIH UNTUK SEGALA-GALANYA...



video
lagu untuk kamu....

9 comments:

farah diyana zahid said...

first of all...lepas je bace blog ni, memang wat saye nangis giler2...i dont know y...but, i know how you fell...pape pon..be strong..insya Allah, if she meant to be with u, Allah akan cube dekatkan walaupon dye duduk kat benua yg lain...she's so lucky to have you coz abg zec sgt2 syg dekat dye......

Nurul Inas said...

salam ,..abg zec..be strong..InsyaAllah..Allah sudah ciptakan seorg wanita utk abg zec..ur other half..cuma blm ketemu.. ;).manyak2 berdoa k..soalt hajat..kembali kepada Allah..igt lagu MJ..You are Not alone..

abg z said...

insya allah sy akan sentiasa berdoa, tapi rasa penat sgt2 aa tak tau kenapa, time ksh coz bg smangat kt saya ;)

abg z said...

time kasih farah,tp sy used to be alone, dah biasa dah, em cme sy rasa susah sangat2 nak jmp org mcm die lg,insya allah,kalau ditakdirkan tapi kita hanya mampu merancang,berusaha tuhan menentukan segala2 nya ;)

farah diyana zahid said...

betul tu..sebenarnye ade..tp 1 dalam seribu...abg zec jgn risau..jodoh tu ade, tp xtau kt mane n bile kite akan jumpe...remember sy cakap, banyak2 wat solat tahajud and istikharah...insya Allah..=)

Shazrin said...

terus terang aku kte...pnjg gle.... tp sedih gak ayat ko abg zec... ermm.. berdoa lah.. Insya-ALLAH... abg zec akan dpt yg lg bek.. kalo bukan dgn dia..maybe dgn org len... Who knows rite... cheer up bro... I know u can...

abg z said...

insya allah.. time kasih kwn2, cz bg semangat dan dorongan.. smoga dirahmati selalu ;)

shhhh... said...

alhamdulillah....
ramai yg menyokong kamu....
see???
you are not alone....n you never be alone!!

abg z said...

sorry... i will be alone bcoz what? bcoz i do not trust anyone sbb dulu sy kene ejek, kene hina, sampai bertahun2 jadi bahan lawak dieorg,dua kali, sampai sy jd bodoh sgt2,tkpercaya kat diri sendiri, and they are someone u trust, your best friends, hope u will understand prob sy.. so i have nobody.. and sy akan sorg2 ;)

Post a Comment